7Metin

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Official Server RazorMt2 (Bine ati venit)

Ultimele subiecte

» DarkMatrix mt2
Gold si Exp usor EmptyJoi Noi 11, 2010 11:53 pm Scris de Vizitator

» darkmatrixmt2
Gold si Exp usor EmptyVin Sept 24, 2010 10:10 pm Scris de Vizitator

» orar
Gold si Exp usor EmptySam Aug 21, 2010 3:35 pm Scris de Vizitator

» CereRE de SGM !
Gold si Exp usor EmptySam Iul 31, 2010 11:20 pm Scris de Vizitator

» GM cerere...Acceptat sau Respins?
Gold si Exp usor EmptyJoi Iun 03, 2010 12:23 am Scris de Vizitator

» GM cerere...Acceptat sau Respins?
Gold si Exp usor EmptyMar Iun 01, 2010 12:03 am Scris de oBBy

» BUGG!!!!!!
Gold si Exp usor EmptyLun Mai 24, 2010 10:00 pm Scris de Vizitator

» RECLAMATIE [SGA]GabBy sau GaBby nush precis
Gold si Exp usor EmptyVin Mai 21, 2010 12:58 am Scris de danyell

» CERERE GAmeMaster
Gold si Exp usor EmptyMar Mai 18, 2010 12:42 am Scris de adrian2009

Navigare

Parteneri

forum gratuit

2 participanți

Gold si Exp usor

Maxinan92
    Maxinan92

Data de inscriere : 03/05/2010
    Varsta : 32
    Localizare : Arad

Gold si Exp usor Empty Gold si Exp usor

Mesaj  Maxinan92 Lun Mai 03, 2010 1:47 am

Cum sa faci gold si exp rapid si usor fara sa fie nevoie sa parasesti orasul din map1

Chiar dupa ce ai inceput sa joci pe acest minunat server poti face gold si exp usor si rapid.
    Cum?
    Simplu,mergi in primul rand la pescar acolo ai "BOSS BOXES" cu 0 gold(ceea ce este chiar foarte tare,felicitari lui RAZOR si echipei pt asta) cauti dupa "SPIDER BOX" sau a 5 cutie din inventarul pescarului,cumperi cate vrei si le deschizi,ele iti pot da:-Blessuri
    -EXP ring(inele de experienta)
    -Arme si armuri (dintre care pe toate le poti vinde la NPC-uri in schimbul unui anumit numar de gold)
    -EXP(experienta care variaza de la 100k-300k cred)
    -Gold(variaza la fel k si EXP)

Asta poti face pana la lv 55 pana unde poti face lv doar din "BOSS BOXES",de acolo poti sa mergi in templu(da experienta bunicica pana la lv 70)dupa asta poti merge in V2,Taramul Focului,Taramul Ghetii,pana la 85,apoi in Padurea Rosie,unde ar trebui sa dea exp buna dupa lv 85.

-Gold:mergi la pescar si cumperi orice armura lv 61 +9 cu 120k apoi o vinzi inapoi cu 30kk Very Happy

Simplu si Usor!
    Bafta!

Ultima editare efectuata de catre Maxinan92 in Sam Mai 08, 2010 8:27 pm, editata de 1 ori
    RAZOR
    RAZOR
    Admin

Data de inscriere : 20/04/2010
    Varsta : 37
    Localizare : Bucuresti

Gold si Exp usor Empty Re: Gold si Exp usor

Mesaj  RAZOR Joi Mai 06, 2010 8:27 pm

Maxinan92 a scris:
    Cum sa faci gold si exp rapid si usor fara sa fie nevoie sa parasesti orasul din map1

Chiar dupa ce ai inceput sa joci pe acest minunat server poti face gold si exp usor si rapid.
    Cum?
    Simplu,mergi in primul rand la pescar acolo ai "BOSS BOXES" cu 0 gold(ceea ce este chiar foarte tare,felicitari lui RAZOR si echipei pt asta) cauti dupa "SPIDER BOX" sau a 5 cutie din inventarul pescarului,cumperi cate vrei si le deschizi,ele iti pot da:-Blessuri
    -EXP ring(inele de experienta)
    -Arme si armuri (dintre care pe toate le poti vinde la NPC-uri in schimbul unui anumit numar de gold)
    -EXP(experienta care variaza de la 100k-300k cred)
    -Gold(variaza la fel k si EXP)

Asta poti face pana la lv 55 pana unde poti face lv doar din "BOSS BOXES",de acolo poti sa mergi in templu(da experienta bunicica pana la lv 70)dupa asta poti merge in V2,Taramul Focului,Taramul Ghetii,pana la 85,apoi in Padurea Rosie,unde ar trebui sa dea exp buna dupa lv 85.
    [b][i][u]SPUNELE SI PRIETENILOR TAI !!!!!!

Data/ora curentă este: Vin Noi 08, 2024 9:58 pm